Красимира Димитрова

Красимира Димитрова

On September 29, 2017, Posted by , With Comments Off on Красимира Димитрова

Казвам се Красимира Димитрова и по образование съм социолог.
През годините съм работила по редица национални и международни проекти свързани най-вече с образованието и младите хора.
Последните години работя в областта на информационни технологии и комуникации и точно с този мои знания помагам в Клуб Млади Таланти.
Присъединих се към екипа през 2009г., когато заедно работихме по проекта “Европейска нощ на учените”. Попаднах в компания на ентусиасти, с които споделяме общи идеи и амбиции да популяризираме и развиваме науката сред младите и обществото като цяло.
През годините станахме близки приятели, които всеки със своите компетенции и опит в различна област, бавно, но с много постоянство развиваме организацията.
Аз се занимавам с комуникациите и ПР-а на Клуба. Търся сътрудничество сред други организации и нови партньори, помагам в разработването на нови проекти. Провеждам различни проучвания по време на основните ни събитията и кампании – конкурса YES и Панаирa на Иновациите, като търся обратната връзка и отношението на всички страни взели участие в реализирането им.
Мое дело са изграждането на официалния ни уеб сайт и платформата “Открий съкровище в Търновско”.

Comments are closed.